subscribe to our newsletter

subscribe

SOMERSET ARCHITECTS

Collier Reading Architects is an award winning architectural and design practice based in Wells, Somerset providing these services throughout the south-west to a wide range of clients.

TWO STOREY SIDE EXTENSION, WELLS

Collier Reading Architects were approached to prepare an initial concept and detailed design package for a two storey side extensi

READ MORE >

Upper Southwick Cottage, Mark

The brief for this project was to refurbish a Grade II Listed outbuilding into holiday let accommodation. The natural stone outbu

READ MORE >

New Extension, Axbridge

Recently we were invited back to this project upon completion by a very happy client!The previous kitchen and link between house a

READ MORE >

New Extension, Stone Allerton

The existing property enjoys views across the levels to Crook's Peak and Brent Knoll and this extension creates a light and airy c

READ MORE >

Bambalan, Colston Tower, Bristol

Collier Reading were appointed to obtain planning permission and approval under the Building Regulations to allow the conversion o

READ MORE >

Orangery, Stone Allerton

The challenge was to design a contemporary efficient extension to a traditional “farm-house” style house located in the centre

READ MORE >

Here at Collier Reading Architects,

we like to turn your dreams...

into a reality

Whatever your dream, with a wealth of experience in all sectors, Collier Reading Architects can help you bring that dream to life.

view our projects > see how we can help you >

latest from our blog

see all blog posts

3 May 2018

A New Team

Over the previous few months, we have welcomed three new members to the Collier Reading team. At the end of 2017, Maria and Chris joined our...

14 September 2017

New House in Wells

Construction is well underway of a bespoke dwelling house in Ash Grove, Wells for Martin and Anna Ashton and their young family.We have had ...

8 August 2017

Extension in Axbridge

Recently we were invited back to this project upon completion by a very happy client!The previous kitchen and link between house and garden ...